preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

NASTAVA NA DALJINU

PETAK, 3.4.2020. 

Petak, 3.4.2020. - 5. a i b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj na Sportskoj televiziji. Pročitati tekst  (Olimpijske igre i grčka vjerovanja) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

Petak, 3.4.2020. - 6. a i b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj na Sportskoj televiziji. Pročitati tekst  (Osmansko Carstvo prema Hrvatskoj i Europi) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

 

SRIJEDA, 1.4.2020.

Srijeda, 1.4..2020. - 7. b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Hrvatski sabor 1861.) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

Srijeda, 1.4..2020. - 7.a - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Razdoblje novog apsolutizma) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

Srijeda, 1.4..2020. - 8.a i b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Dekolonizacija i nastanak novih samostalnih država) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

 

UTORAK, 31.3.2020.

Utorak, 31.3.2020. - 8. a i b - ZADATAK: Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Riješiti listić za ponavljanje gradiva (Svijet u doba hladnog rata). Poveznica za nastavni listić: https://www.liveworksheets.com/zs96486vy   Upute za ispunjavanje nastavnog listića nalaze se na u priloženim dolumentima. 

 

PETAK, 27.3.2020.

Petak, 27.3.2020. - 5. a i b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Uspon Makedonije i Aleksandrov osvajanja) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

 

Petak, 27.3.2020. - 6. a i b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Geografska otkrića. Posljedice velikih otkrića) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

 

SRIJEDA, 25.3.2020.

Srijeda, 25.3.2020. - 8.a i b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Socijalizam i kapitalizam. Slom komunizma u Europi) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

 

Srijeda, 25.3.2020. - 7.b - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Razdoblje novog apsolutizma) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . 

 

Srijeda, 25.3.2020. - 7.a - ZADATAK:  Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Velika istočna kriza. Bosna i Hercegovina  pod vlašću Austro-Ugarske) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) .

 

UTORAK, 24.3.2020.

Utorak, 24.3.2020. - 8. a i b -  ZADATAK: Nije potrebno pratiti sadržaj sa Sportske televizije. Pročitati tekst  (Hlanoratovske krize i lokalni ratovi) te ispuniti zadatke koji se od vas traže. Tekst se nalazi na Yammeru (dokumenti) i na stranicam škole (priloženi dokumenti) . Molim učenike koji su dužni poslati ispravak pisane provjere znanja da to učine do srijede. 

 

SRIJEDA, 18.3.2020.

Srijeda, 18.3.2020. - 7. a - ZADATAK: Video lekciju nije potrebno pratiti jer smo mi taj sadržaj prošli u prvom obrazovnom razdoblju. Vaš zadatak je riješiti nastavni listić Habsburška Monarhija, Rusija i Ujedinjeno Kraljevstvo  koji se nalazi na internet stranicama škole (priloženi dokumenti) te na Yammeru (FILES). 

 

Srijeda, 18.3.2020. - 7. b - ZADATAK: Video lekciju nije potrebno pratiti jer smo mi taj sadržaj prošli u prvom obrazovnom razdoblju. Vaš zadatak je riješiti nastavni listić Velika istočna kriza koji se nalazi na internet stranicama škole (priloženi dokumenti) te na Yammeru (FILES). 

 

Srijeda, 18.3.2020. - 8. a - ZADATAK: Možete pratiti video lekciju na Sportskoj TV jer se sadržaj poklapa s našim nastavnim sadržajem. Zapravo, video lekcija će vam poslužiti kao ponavljanje gradiva. Nakon odslušanog sata potrebno je riješiti nastavni listić za ponavljanje gradiva te ćete odgovore poslati na moj privatni razgovor (PRIVATE MESSAGES). Nastavni listić za ponavljanje nalazi se u DATOTECI i na stranicama škole (priloženi dokumenti).

 

Srijeda, 18.3.2020. - 8.b - ZADATAK: Video lekciju na Sportskoj TV možete pratiti, ali samo kao ponavljanje. Ono što je vaš zadatak je riješiti nastavni listić Hladni rat . Učenici koji koriste udžbenik Tragom prošlosti 8 rješavaju nastavni listić br. 1, a učenici koji koriste udžbenik Put u prošlost 8 rješavaju nastavni listić br.2.  Nastavni listić možete pronaći na Yammeru pod FILES i na stranicama škole (priloženi dokumenti).

 

UTORAK, 17.3.2020.

Utorak, 17.3.2020. - 5. a i b - ZADATAK: Nije potrebno pratiti video lekciju na Sportskoj TV jer ona ne prati naš plan rada. Potrebno je riješiti nastavni listić Peloponeski rat (priloženi dokumenti). Učenici koji koriste udžbenik Vremeplov 5 rješavaju nastavni listić br.1, a učenici koji koriste udžbenik Moja najdraža povijest 5 rješavaju nastavni listić br.2.

 

Utorak, 17.3.2020. - 8.a - ZADATAK: Video lekciju na Sportskoj TV možete pratiti, ali samo kao ponavljanje jer smo mi već tu nastavnu jedinicu odradili. Ono što je vaš zadatak je riješiti nastavni listić Hladni rat (priloženi dokumenti). Učenici koji koriste udžbenik Tragom prošlosti 8 rješavaju nastavni listić br. 1, a učenici koji koriste udžbenik Put u prošlost 8 rješavaju nastavni listić br.2. 

 

Utorak, 17.3.2020. - 8.b - ZADATAK:  Možete pratiti video lekciju na Sportskoj TV jer se sadržaj poklapa s našim nastavnim sadržajem. Nakon odslušanog sata riješit ćete  nastavni listić Prve poslijeratne godine (priloženi dokumenti). Učenici koji koriste udžbenik Tragom prošlosti 8 rješavaju nastavni listić br. 1, a učenici koji koriste udžbenik Put u prošlost 8 rješavaju nastavni listić br.2. 

 

PONEDJELJAK, 16.3.2020.

Ponedjeljak, 16.3.2020.  - 6. a i b razred - ZADATAK: ispuniti kviz preko poveznice (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkVuLDN0klpJKqj0Meewsy11UOTJVNUZXREs5UTJTNlVWQVhMTUxNWUxaWi4u)  te riješiti natavni listić Put oko svijeta - zašto i kako (priloženi dokumenti)

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 10. 2010.

Ukupno: 242776
Ovaj mjesec: 3289
Ovaj tjedan: 596
Danas: 596

Korisni linkovi

DUZS
preskoči na navigaciju