preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

POVEZNICE

 

PORTAL "MEDIJSKA PISMENOST"

Posjetite portal Medijska pismenost koji je proizašao iz kampanje Agencije za elektroničke medije i UNICEF-a „Birajmo što gledamo“. Na portalu ćete pronaći brojne sadržaje o utjecaju medija (film, televizija, radio, tisak, internet, videoigre, oglašavanje) na živote djece i odraslih i korisne savjete i preporuke kako se zaštititi od brojnih rizika, odgovorno se ponašati i sigurno koristiti medije. Portalu možete pristupiti ovdje.

 

 

PROGRAM "ZAŠTITA SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU I U SVIJETU MREŽNIH TEHNOLOGIJA"

Program "Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija" pokrenut je u suradnji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) te u partnerstvu s Hrvatskom poštom. Program pruža potrebne informacije roditeljima o odgovornom ponašanju prilikom uporabe mrežnih tehnologija, u trenutku kada se djeca njima počinju samostalno koristiti bez stalnog nadzora odraslih. Posjetite mrežnu stranicu HAKOM-a gdje su dostupni:

  • video "Kako zaštititi djecu na internetu?" čija je glavna namjena poučiti djecu o prihvatljivom i odgovornom komuniciranju na internetu i stvaranju odnosa povjerenja u kojem se djeca odraslima uvijek mogu obratiti ako se zbog korištenja interneta osjećaju nelagodno, ustrašeno ili ugroženo
  • brošura "Kako se zaštititi u svijetu interneta i mobilnih telefona" koja donosi praktične i korisne savjete o opasnostima i sigurnosti na internetu, zaštiti privatnosti i osobnih podataka, načinima ponašanja i uporabe društvenih mreža.
Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 10. 2010.

Ukupno: 408226
Ovaj mjesec: 759
Ovaj tjedan: 474
Danas: 59

Brojač na našoj web stranici postavljen je prije deset godina. Gotovo osamdeset posjeta u prosjeku dnevno, nije malo za školsku stranicu :-)


Važne poveznice

Korisne poveznice

 

 

 

 

preskoči na navigaciju