preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

U Svetom Đurđu, dana ______________

 

 

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI

 

 

Ovom izjavom obvezujem se da ću, sukladno članku 25. i 32. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka, Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1.) i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18), u svrhu omogućavanja učinkovite zaštite osobnih podataka, čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima imam pravo i ovlast pristupa a koji se nalaze u sustavima pohrane koje vodi ustanova u kojem sam zaposlen/zaposlena te da ću iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.

 

Ujedno potvrđujem kako ću osobitu pažnju posvetiti čuvanju povjerljivosti osobnih podataka koji se odnose na maloljetne osobe koji su korisnici usluga ustanove u kojoj sam zaposlen/zaposlena.

 

Također se obvezujem da osobne podatke kojima imam pravo i ovlast pristupa neću dostavljati ili davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim (neovlaštenim) osobama te se obvezujem da ću povjerljivost istih osobnih podataka čuvati i nakon prestanka ovlasti pristupa osobnim podacima.

 

Ovom izjavom se obvezujem u obradi osobnih podataka kojima imam pristup u cijelosti postupati sukladno uputama službenika za zaštitu podataka imenovanom od strane ustanove u kojoj sam zaposlen/zaposlena.

 

Upoznat/upoznata sam da bilo kakvo neovlašteno raspolaganje osobnim podacima kojima imam pravo pristupa u svojem radu, kao i nepoštivanje obveza navedenih u ovoj izjavi, predstavlja povredu radne obveze.

 

Isto tako upoznat/upoznata sam da neovlašteno raspolaganje osobnim podacima može imati i obilježja kaznenog djela nedozvoljene uporabe osobnih podataka, propisanog člankom 146. Kaznenog zakona (Narodne novine broj 125/11, 144/12, 56/15, 61/15, 101/17).

 

 

Radnik/Radnica:

 

 

__________________________

(ime i prezime radnika/radnice)

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 10. 2010.

Ukupno: 408228
Ovaj mjesec: 761
Ovaj tjedan: 476
Danas: 61

Brojač na našoj web stranici postavljen je prije deset godina. Gotovo osamdeset posjeta u prosjeku dnevno, nije malo za školsku stranicu :-)


Važne poveznice

Korisne poveznice

 

 

 

 

preskoči na navigaciju