preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

ZAPRIMANJE PRIJAVNICA ZA UPIS U SREDNJE ŠKOLE

Novost od ove godine je mogućnost dostava prijavnica osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano).

Učenik može sam dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISPUSŠ u propisanom roku. Nakon što su učenik i roditelj/skrbnik ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se može dostaviti razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana).

Prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISPUSŠ može dohvatiti i razrednik te je poslati učeniku u virtualnoj učionici ili elektroničkim putem.

Ako učenik nema mogućnost ispisati popunjenu ispisati popunjenu prijavnicu, učenik i roditelj/skrbnik mogu je digitalno potpisati te dostaviti razredniku elektroničkim putem.

Ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu može ispisati razrednik, a učenik i roditelj/skrbnik dolaze osobno u školu i vlastoručno potpisuju prijavnicu.

Potpisanu prijavnicu elektroničkim putem može dostaviti samo roditelj/skrbnik i to, u pravilu, s elektroničke adrese koja je za kontakt roditelja/skrbnika navedena u e-Dnevniku. Ako je roditelj/skrbnik poslao potpisanu prijavnicu s elektroničke adrese koja nije navedena za kontakt u e-Dnevniku, razrednik treba kontaktirati roditelja/skrbnika telefonskim putem i provjeriti je li roditelj/skrbnik doista poslao potpisanu prijavnicu s te adrese.


PRIJAVNICU DOSTAVITI NA E-MAIL ured@os-sveti-djurdj.skole.hr ili mario.bontek@skole.hr

 Ukoliko skenirate ili fotografirate prijavnicu molimo vas da provjerite da su svi podatci čitljivi te da slika nije mutna. 

 

PRIJAVNICE SE ZAPRIMAJU OD 22.7. do 24.7. do 10 sati.

 

Ukoliko dolazite u školu potpisati prijavnicu molimo da se prethodno dogovorite s razrednicima o datumu i vremenu dolaska (kad počne ispis i dostava prijavnica) zbog epidemiološke situacije. 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mario Bontek   datum: 20. 7. 2020.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 10. 2010.

Ukupno: 275194
Ovaj mjesec: 112
Ovaj tjedan: 41
Danas: 1

Nastava na daljinu

Važne poveznice

Korisne poveznice

 

 

preskoči na navigaciju